Nemzetközi szállítmányozás
Futárszolgálatunk Budapestről környező Európai Uniós országba képes akár 1,5 tonna árut eljuttatni 5-6 órán belül.
Express szállítmányozás
Expressz futárszolgálatunk Budapestről az ország bármely pontjára képes akár 1,5 tonna árut eljuttatni 5-6 órán belül.
Minden munkanapon
Vállalunk rendszeres, minden munkanapon lebonyolítandó menetrend szerinti nemzetközi szállítást.
Tailor Made Szállítmányozás
Partnereink egyedi igénye alapján a teljes szállítási láncot lefedjük, mint a raktározás, komissiózás, kiszállítás, göngyöleg visszagyűjtés.
Árut küldene az európai országok valamelyikébe vagy Ön lenne a címzett?
Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Nemzetközi szállítmányozás

Foglalkozunk komplett ponyvás és kisteherautós fuvarfeladatokkal, valamint gyűjtőfuvarok lebonyolításával export és import irányban egyaránt. Kiemelt tevékenységünk a nemzetközi áruszállítás, ezen belül leginkább a részrakományok és a komplett rakományok fuvarozása.

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően vállaljuk nemzetközi áruszállítási szolgáltatásunk keretein belül gyűjtő, illetve express áruszállítást is.

Express szállítmányozás

Expressz szolgáltatásunk alatt a direkt zárt és ponyvás – akár 2 – furgonnal végzett áruszállítást értjük. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy a környező országokba 12-18 órán belül a rendeltetési helyre szállítjuk küldeményét.

Menetrend szerinti szállítmányozás

Menetrend szerinti, napi valamint heti import és export járatainkban 6 paletta helyet biztosítunk szerződött partnereink számára. Ezáltal rendszeres, napi be- és kiszállítással tudunk szolgálni a hét minden munkanapján bármelyik európai uniós ország esetén.

Raktározás

Partnereink kérésére az elmúlt időszakban bővítettük szolgáltatásainkat, így már rakomány raktározást is vállalunk, jól megközelíthető budapesti raktárhelységünkben.

Gyűjtőfuvarozás

Gyűjtőfuvar igénybevételével akár kisebb csomagok, több címről történő begyűjtése is megoldható költséghatékonyan. Ezen szolgáltatás lényege, hogy a szállító jármű begyűjti a nemzetközi nagyvárosokban lévő raktárakból az árukat, majd Magyarországra szállítja és teríti az ország különböző területein.

Komissiózás

Tailor made szállítmányozás

Partnereink egyedi igénye alapján a teljes szállítási láncot lefedjük, mint a raktározás, komissiózás, kiszállítás, göngyöleg visszagyűjtés.

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Petrus Tamás
Fuvarszervező
Ausztria
Szlovénia
Szlovákia
Ricz Dávid
Fuvarszervező
Horvátország
Olaszország
Szlovénia
Barth Máté
Fuvarszervező
Horvátország
Szlovénia

Cím: 1112 Budapest,
Repülőtéri út 2.

+36 30 299 2415

Fontos információk